Τρίτη, Οκτωβρίου 18

Χίλιες στερλίνες πρόστιμο για κάθε λέξη στο Facebook και το Twitter

Σίγουρα είναι ένας τρόπος να μεταπείσεις τους ποδοσφαιριστές σου να μην χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για να γράφουν ό,τι τους κατέβει σχετικό με την ομάδα τους. Λέξη και χίλιες στερλίνες πρόστιμο. Αυτή είναι η ταρίφα στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπως αποφάσισε ο Στιβ Κότεριλ.

Ο 47χρονος τεχνικός είχε δοκιμάσει το ίδιο και στην Πόρτσμουθ και θεωρεί ότι το μέτρο αυτό μπορεί να έχει ανάλογη επιτυχία και εδώ. «Είχα έναν κανόνα στην Πόρτσμουθ όπου κανένας παίκτης δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Twitter ή το Facebook για να μιλήσει για την ομάδα, τους συμπαίκτες του ή τους οπαδούς. Διαφορετικά, θα... τιμωρούνται με χίλιες στερλίνες τη λέξη. Κανείς δεν εμφανιζόταν να βάζει πάνω από χίλιες στερλίνες. Αν τώρα κάποιος θελήσει να γράψει μια ωραία παράγραφο των 20 λέξεων, τότε θα του κοστίσει 20.000 στερλίνες. Έτσι δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Το μέτρο έχει ισχύ από τη Δευτέρα κάτι που σημαίνει ότι τη γλίτωσε ο Ισαμέλ Μίλερ, ο οποίος μετά την ήττα από την Κόβεντρι έγραψε για τους οπαδούς που κριτικάρουν να πάνε να γ…
Μία λέξη άρα χίλιες στερλίνες πρόστιμο ή η ταρίφα θα πήγαινε βάσει της... βαρύτητας της λέξης; Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως!

blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...