Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

Εκτός ελέγχου ο πρόεδρος των ταξιτζήδων: «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας»

Με τη δέσμευση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, ότι θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες ταξί, προκειμένου να συνεννοηθούν για συνάντηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η πορεία των οδηγών ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, για ακόμη μια φορά προχώρησε σε προκλητικές και βαρύγδουπες δηλώσεις, εξαπολύοντας απειλές προς την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Χαρακτηριστική είναι η φράση: «Αν είναι να πεθάνουμε εμείς θα πεθάνετε όλοι μαζί μας» σε ομιλία του προς τους ιδιοκτήτες ταξί έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στην οδό Μάρνης.

Και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων:...- «Θα πάμε τόσο κοντά τους, ώστε η ανάσα μας να τους πνίγει και να μη μπορούν να αναπνεύσουν»

- «Εμείς είμαστε αυτοί που θα ρίξουν την κυβέρνηση»
- «Θα περικυκλώσουμε το ξενοδοχείο των Τροϊκανών και θα τους πάμε σηκωτούς στον Βενιζέλο»

Θυμίζουμε ότι οι αυτοκινητιστές έχουν προχωρήσει σε εικοσιτετράωρη απεργία μετά την ομόφωνη έγκριση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των μεταφορών από το υπουργικό συμβούλιο.

Οι οδηγοί ταξί έχουν έρθει σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες φορτηγών και τους οδηγούς της ΕΘΕΛ προκειμένου να σχηματίσουν κοινό μέτωπο κατά της κυβέρνησης και του ανοίγματος του επαγγέλματός τους. Μάλιστα, δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΥ στις 19-20 Οκτωβρίου.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...