Σάββατο, Οκτωβρίου 22

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο του «Όχι» στη Θεσσαλονίκη

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα παρευρεθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας
Τετραήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη από τις 25 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Θεσσαλονίκης, την απελευθέρωση της πόλης και την εθνική επέτειο του «Όχι» θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 11 π.μ με τη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας της Τριχερούσας, των λειψάνων και της ιερής εικόνας του Αγίου Δημητρίου.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, και στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η... εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Την Πέμπτη στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου με την παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης, στις 11 το πρωί, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Παπούλιας θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 9.50 το πρωί της Παρασκευής, όπου θα τον υποδεχθούν οι εκπρόσωποι των αρχών, και στις 10.30 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού.

απο την voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...