Σάββατο, Οκτωβρίου 22

Πλήθος κόσμου στο "Βελλίδειο" για μια θέση εργασίας!

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στο εκθεσιακό κέντρο "Ι. Βελλίδης", όπου διοργανώνεται το 2ο Φόρουμ Εργασίας από τον ΟΑΕΔ, σήμερα 22 και αύριο 23 Οκτωβρίου.
Δεκάδες άνεργοι κάθε ηλικίας περιμένουν υπομονετικά να δώσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να περάσουν και τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης από υποψήφιους εργοδότες και εκπροσώπους επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του 2ου φόρουμ, πραγματοποιούνται συνεντεύξεις ανέργων με υποψήφιους εργοδότες, εισηγήσεις και "ομάδες εργασίας" (workshops) από ακαδημαϊκούς που... δραστηριοποιούνται στον τομέα της εργασίας, καθώς και από διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο.

Επίσης, όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ, πάνω στις τεχνικές αναζήτησης εργασίας. Ακόμα, θα γίνει συζήτηση σε πάνελ, αποτελούμενο από διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, ενώ οι ομιλητές θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσουν στα ερωτήματα που θα τους υποβληθούν.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...