Πέμπτη, Οκτωβρίου 20

ΠΑΟΚ: Νίκη… πρόκρισης!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και θέλει μόνο τη νίκη για να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ (22:05, ΑΝΤ-1).

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι υποδέχεται τους Ιρλανδούς έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες ελέω τραυματισμών με τον στόχο και το ζητούμενο να είναι η πρώτη νίκη στους ομίλους που θα επιτρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά»να μπει δυνατά στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Επιθετικά για τη νίκη

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει τους Θεσσαλονικείς με σύστημα 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς, με το καρέ της... άμυνας να απαρτίζεται από τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο. Στα χαφ θα είναι οι Αρίας, Ίβιτς και Λαζάρ. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Βιεϊρίνια, δεξί ο Σαλπιγγίδης και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι:

Γλύκος, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Κίτσιος, Παπάζογλου, Ρομπέρ, Σνάουντερ. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Φωτάκης, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Κρέσιτς ενώ ο Κοντρέρας αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα για το Γιουρόπα Λιγκ δεν έχουν δηλωθεί οι Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, Γιάννου και Κατσικάς.

Για ό, τι καλύτερο στην Τούμπα

Στον αντίποδα, η Σάμροκ του Μάικλ Ο’ Νιλ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα της θα αποτελείται από τους Μπρους, Σάλιβαν, Μούρεϊ, Σιβς και Πάτερσον, Ράις, Ο’ Ντόνελ, Φιν, Μακ Κέιμπ, Ντένεχι και Τουίγκ.


Η βαθμολογία

1) Ρούμπιν Καζάν 4 (5-2)

2) Τότεναμ 4 (3-1)

3) ΠΑΟΚ 2 (2-2)

4) Σάμροκ Ρόβερς 0 (1-6)

Η επόμενη αγωνιστική (3/11)

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ (19:00)

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ (20:00)

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...