Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Να πατήσει κορυφή!

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνος πρώτος στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας έχει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ (20:30, Novasports). Για το θετικό αποτέλεσμα οι Κρητικοί.

Σε αγωνιστικές επάλξεις βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Έπειτα από τη διακοπή των υποχρεώσεων ελέω εθνικών ομάδων ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τους «Ομιλίτες» στην Τούμπα και με νίκη πατάει κορυφή!

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι είναι αποφασισμένη να... επιστρέψει στις νίκες και μετέπειτα να στρέψει το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα για το Γιουρόπα Λιγκα αλλά και στο επόμενο που είναι το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επιθετικά για τη νίκη

Στα αγωνιστικά ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους «Ασπρόμαυρους» με σύστημα 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς με το «καρέ» της άμυνας να απαρτίζεται από τους Τσιρίλο, Μαλεζά, Λίνο και Σνάουτσνερ. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Γκαρσία, Φωτάκης και Ίβιτς ενώ η τριάδα της επίθεσης θα απαρτίζεται από τους Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη και Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Γιάννου, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Λεονάρντο, Σπαντάσιο, Λαζάρ και Αρίας.

Για ότι καλύτερο στην Τούμπα

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά και μόνο για το θετικό αποτέλεσμα. Η νίκη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στις τάξεις των «Ομιλιτών» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι απόντες είναι αρκετοί για τους Κρητικούς ωστόσο ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση στον αγώνα.

Στα γκολποστ θα είναι ο Κάρολ με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Μπουλούτ, Γαλανόπουλο, Ταυλαρίδη και Γεωργίου.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Κάλαιζιτς και Βερόν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μάντζιος και πίσω από τον Έλληνα φορ θα βρίσκονται οι Σίσιτς, Χόρχε Λόπες και Παπουλής.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...