Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27

Ο Ζαγοράκης καταλήγει στις αποφάσεις του

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πλέον στο μυαλό του τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου για την οποία θα κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Θανάση Κατσαρή

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης παραμένει "σφίγγα" σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και αναποφάσιστος. Μετά από συνεχείς επαφές και ώριμη σκέψη σχεδόν έχει καταλήξει στη νέα διοίκηση που θα τον πλαισιώσει από τα τέλη του μήνα και μετά. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για το ποια θα... είναι η σύνθεση της νέας διοίκησης καθώς ο Ζαγοράκης "ανοίγεται" σε πολύ λίγους ανθρώπους. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες "σταθερές", οι οποίες δίνουν το στίγμα της επόμενης μέρας:

-Ο Ζήσης Βρύζας θα συμμετάσχει στο νέο σχήμα, στο οποίο θα υπάρχει και εκπροσώπηση της οικογένειας Σαχπατζίδη. Το πρωί της Δευτέρας (26/9) επικρατούσε η άποψη να μπει ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να πάρει διοικητικό πόστο και ο μικρότερος αδελφός του, Γιώργος.

-Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, όπως έχει αναφέρει το olaPAOK.gr, θα έχει τον δικό του εκπρόσωπο στην νέα διοίκηση. Το όνομα του θα αποφασιστεί σε συμβούλιο που θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί μόνο το όνομα του Δημοκράτη Παπαδόπουλου (ο ίδιος πάντως δήλωνε άγνοια για την συζήτηση που είχαν σχετικά Ζαγοράκης-Κατσαρής). Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν με άτομα επιλογής Ζαγοράκη και εδώ είναι που μπαίνει ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με το πόσα θα είναι τα φρέσκα πρόσωπα και ποιοι θα αποχωρήσουν από το τωρινό σχήμα.

Ο Ζαγοράκης θα βρεθεί με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα της νυν διοίκησης του στο Καζάν και εκεί θεωρείται βέβαιο ότι θα τους ενημερώσει γι' αυτά που ήδη έχει στο μυαλό του. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι και στην διάρκεια της Δευτέρας (26/9) η άποψη που επικρατούσε ήταν η νέα διοίκηση να ανακοινωθεί αφότου παραδοθεί στον Α.Σ. και γίνει γνωστό το πόρισμα της Επιτροπής διαφάνειας για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Τούμπα ΕΠΕ. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι την Παρασκευή (30/9) που τελειώνει ο μήνας.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...