Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22

10 Τύποι που δεν θες να συναντήσεις σε ένα μπαρ

Μπορεί να τους περιφρονείς όταν πέφτεις πάνω τους κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής σου εξόδου, αλλά οι μεθυσμένοι αποτελούν άφθονη πηγή ψυχαγωγίας. Μόνο βέβαια αν διασκεδάζεις από τις ατυχίες των άλλων ανθρώπων. Αυτοί οι 10 τύποι εξασφαλίζουν ότι η νυχτερινή σου διασκέδαση θα είναι κάθε άλλο παρά βαρετή. Οι 10 άνθρωποι που δεν θέλεις να συναντήσεις σε ένα μπαρ σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα για τον εαυτό σου.

01. Ο φίλος του μπάρμαν.

Αυτός ο τύπος περνάει την ουρά, δίνει ένα φιλικό χτύπημα στον πορτιέρη και πηγαίνει ευθεία στο μπαρ να πει ένα «γεια» στον φίλο του τον μπάρμαν. Γελάει δυνατά και μιλάει φωνάζοντας, ώστε ο καθένας μέσα στο μπαρ να ξέρει... ότι είναι φίλος του μπάρμαν. Είναι σημαντικός. Τα μισά ποτά που πίνει είναι δωρεάν. Και μπορεί να αλλάξει το κανάλι της τηλεόρασης μόνος του. Επειδή είναι φίλος με τον μπάρμαν.

02. Ο τύπος που προσποιείται ότι του αρέσεις για να πλησιάσει την φίλη σου

Τον παρατήρησες που σε τσέκαρε όταν πήγαινες να φρεσκαριστείς με την φίλη σου πριν λίγο. Τελικά σε πλησιάζει στο τραπέζι και σου κάνει τις τρεις αναπόφευκτες ερωτήσεις: 1. Που μένεις; , 2. Τι δουλειά κάνεις; , 3. Είναι η φίλη σου μόνη της; Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν τον ένοιαζε ότι εργάζεσαι παράνομα ή ότι ζεις σε ένα γλυκό μικρό μέρος έξω από την πόλη, το οποίο έχει γυμναστήριο και πισίνα. Σου την έπεσε για να πάρει πληροφορίες για να βρεθεί πιο κοντά στην καυτή φίλη σου. “Άσε με να σε γλυτώσω από τον κόπο: Η φίλη μου νομίζει ότι είσαι κόπανος. Αν δεν πρόκειται να κεράσεις μια γύρα ποτά, εξαφανίσου”.

03. Το κορίτσι που νομίζει ότι όλοι της την πέφτουν

“Με συγχωρείς”, της λες. Σου ρίχνει ένα βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω και με ένα αηδιασμένο και απαξιωτικό ύφος απαντάει “Έχω φίλο!”. Χαλάρωσε σκύλα, απλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να κουνήσεις τον χοντρό κώλο σου λίγο πιο κει, επειδή με έχει πιάσει κόψιμο και εμποδίζεις την είσοδο στην τουαλέτα!

04. Ο τύπος με τις επαγγελματικές κάρτες

Έφυγε από την δουλειά του τέσσερις ώρες πριν, αλλά ακόμη φοράει το κοστούμι και την γραβάτα του. Δείχνει σημαντικός. Ο τύπος αυτός και συνεχώς κοιτάζει τριγύρω για το υποτιθέμενο ραντεβού του, που είναι αόρατο και έχει καθυστερήσει 30 λεπτά. Παίζοντας με το blackberry του, ξεκινάει μια φιλική συζήτηση μαζί σου και εσύ κάνεις μια γενική παρατήρηση σχετικά με την συρρίκνωση της οικονομίας και συνεχίζεις το ποτό σου. “Κάνε μου ένα τηλεφώνημα, αν ποτέ θελήσεις να βγάλεις κάποια έξτρα χρήματα” σου λέει. Παίρνεις με δυσφορία την επαγγελματική κάρτα που κρατάει ανάμεσα στα δάχτυλα του σαν τσιγάρο και ρίχνεις μια ματιά. Νικόλαος Κόπανος, Herbalife.

05. Το χοντρό κορίτσι με την υψηλή αυτοεκτίμηση

Για κάποιο λόγο, έχει ασυνήθιστα υψηλή αυτοεκτίμηση για τέτοιο πάχος. Προσπαθεί να μην τονίζει το σώμα της, φορώντας υπερμεγέθη κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια, αλλά αυτό την κάνει να μοιάζει σαν μια γεμάτη κυτταρίτιδα έκδοση του Mr. T, με εξαίρεση τις περισσότερες τρίχες στο πρόσωπο και την λιγότερο αποδοκιμαστική γκριμάτσα. Στην πραγματικότητα, μοιάζει να είναι χαρούμενη. Λυπήσου με.

06. Ο τύπος που σου κάνει τράκα τον τελευταίο σου τσιγάρο, αλλά δεν κατεβάζει τον καπνό

“Να σου πάρω ένα τσιγάρο;”. Δεν είναι πολύ χαριτωμένος, αλλά δεν έχεις μιλήσει σε κανέναν άλλο όλο το βράδυ. Παίρνεις τον αναπτήρα ανάβεις το τσιγάρο σου και έπειτα του προσφέρεις το τελευταίο τσιγάρο. Του το δίνεις από το πακέτο, ώστε να ξέρει ότι είναι το τελευταίο σου. Κάθε αληθινός καπνιστής θα έπρεπε να ξέρει ότι “Ποτέ δεν παίρνεις το τελευταίο τσιγάρο ενός καπνιστή”! “Ευχαριστώ”, λέει. Είναι τότε που συνειδητοποιείς ότι αυτός ο ηλίθιος σου έκανε τράκα το τελευταίο σου τσιγάρο, σαν μια δικαιολογία για να πιάσει συζήτηση μαζί σου. Τον παρακολουθείς να ρουφάει τον καπνό και να τον κρατάει στο στόμα του. Ακριβώς όπως το υποπτεύθηκες. Μετά από μια μικρή τζούρα, φυσάει γρήγορα τον καπνό. Δεν τον κατέβασε. Τσάμπα χαράμισες το τελευταίο σου τσιγάρο.

07. Ο τύπος που φοράει γυαλιά ηλίου το βράδυ

Ίσως ο χειρότερος. Εσύ και οι φίλες σου ανεβαίνετε στην πίστα να χορέψετε. Τότε είναι που θα τον δεις. Τα μαύρα μαλλιά του μοιάζουν βρεγμένα, φοράει γυαλιά ηλίου και χρυσές αλυσίδες κρέμονται στο τριχωτό του στήθος. Θεέ μου. Γαμώτο, αυτός ο τύπος μπερδεύει το βλέμμα φρίκης που του ρίχνεις με το βλέμμα «Αυτός ο τύπος είναι γαμάτος, μου τρέχουν τα σάλια». Καθώς σε πλησιάζει κοντεύεις να πνιγείς από τα δέκα κιλά κολόνια που έχει ρίξει πάνω του.

08. Ο μεθυσμένος τύπος που αγαπάει την μουσική

Αγαπάει την μουσική τόσο πολύ, που θα πέθαινε για αυτή. Κουνιέται στον ρυθμό σχεδόν κάθε τραγουδιού. Σε γενικές γραμμές απολαμβάνει αυτό που κάνει και ας φαίνεται γελοίος. Το τραγούδι αλλάζει, βλέπεις τα μάτια του να λάμπουν, κρατάει την ανάσα του, χτυπάει τους φίλους του στους ώμους και γνωστοποιεί σε όλους ότι αυτό είναι το τραγούδι ΤΟΥ.

09. Ο παρατημένος σύζυγος

Είναι 47 και η επί 18 χρόνια σύζυγος του μόλις τον εγκατέλειψε. Θα πίστευες ότι έχει βγει και ψάχνει να πηδήξει, αλλά απλά θέλει να μιλήσει. Κυρίως για την πρώην γυναίκα του. Όταν κεράσει την καυτή 21χρονη ένα κοκτέιλ, ξέρει ότι την έχει γοητεύσει. Αυτή αποπλανητικά παίρνει και γλύφει ένα κεράσι από το μπαρ, αλλά δεν έχει ιδέα. Μετά από 20 λεπτά, η καυτή 21χρονη αφήνει αυτόν τον τύπο να της χαϊδέψει τα μαλλιά και προσφέρεται να του τον παίξει, κάτι το οποίο αυτός αρνείται ευγενικά.

10. Το αφεντικό σου, αφού έχεις ειδοποιήσει στο γραφείο ότι είσαι άρρωστος

Πήρες τηλέφωνο την Τετάρτη και ειδοποίησες ότι είσαι άρρωστος για να αράξεις και να τα πιεις με τον κολλητό σου. Ενώ έχει πάει 6 η ώρα και είστε και οι δυο κομμάτια, βγαίνετε έξω και κατευθύνεστε στο τοπικό μπαράκι. Μετά από μια κανάτα και αρκετές μπύρες, πηγαίνεις στην τουαλέτα και καταφέρνεις να κάνεις χώρο για μερικές ακόμα. Ενώ επιστρέφεις και με λίγη προσπάθεια κάθεσαι τελικά στο σκαμπό ξανά, ακούς κάποιον να λέει το όνομα σου. Κοιτάς τριγύρω και φωνάζεις “Εγώ είμαι αυτός”. Σκουπίζεις τα σάλια από τα χείλη σου, κεντράρεις τα μάτια σου που γυαλίζουν και συνειδητοποιείς ότι είναι το αφεντικό σου. Σκατά. Δεν φαίνεται και πολύ χαρούμενος…

Πηγή: dailyarticle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...