Δευτέρα, Αυγούστου 29

Σάλος στο twitter: Μπόγρης κατά... Ελληνοαμερικανών

Ηλεκτρονικός... σάλος προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Twitter, μετά τα "γραφόμενα" του Γιώργου Μπόγρη, που σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι στη 12άδα της Εθνικής Ελλάδος επιλέχτηκαν τρεις παίκτες που γεννήθηκαν στην Αμερική.

Ο σέντερ του Περιστερίου και στέλεχος των "μικρών" εθνικών ομάδων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: "3 ελληνοαμερικανοι στην 12αδα.. Αντε και οι 12 σιγα σιγα". Αυτό που τον ενόχλησε -προφανώς- ήταν η παρουσία του... Νικ Καλάθη, του Κώστα Κουφού και του Μάικ Μπράμος στην τελική επιλογή του Ηλία Ζούρου.

Το σχόλιο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από άλλα μέλη του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, που θεώρησαν λανθασμένο το σχόλιο του. Κάποιες ήταν προσωπικές επιθέσεις, κάποιες εμπεριστατωμένες διαφωνίες και άλλες απλές διαπιστώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι όπως προκύπτει από την πλειοψηφία των απαντήσεων το σχόλιο του Γιώργου Μπόγρη δεν άρεσε.

Ο 22χρονος αντέδρασε απαντώντας στους επικριτές του και υπερασπίστηκε τη θέση του.

Μάλιστα ορισμένοι που μπήκαν στη διαδικασία του "διαλόγου" θυμήθηκαν το γεγονός ότι ο Μπόγρης είχε πρωτοστατήσει στο "κόψιμο" του Κώστα Κουφού από την Εθνική Νέων, ύστερα από τη ψηφοφορία που είχε κάνει ο προπονητής της Εθνικής -τότε- Γιώργος Σιγάλας.

Σε προηγούμενο του μήνυμα στο Twitter ο Γιώργος Μπόγρης είχε ασκήσει κριτική και στην Ομοσπονδία για τους αδύναμους αντιπάλους που αντιμετώπισε η Εθνική στο τουρνουά Ακρόπολις.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...