Σάββατο, Αυγούστου 27

Γάμος και δεξίωση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Η αρχή έγινε, κι εχθές τελέστηκε για πρώτη φορά πολιτικός γάμος σε ένα χώρο πιο ευχάριστο και πιο ζεστό από το δημαρχείο, στην ιστορική και πανέμορφη «Βίλα Μπιάνκα»...

Ο πρώτος πολιτικός γάμος λοιπόν εκτός δημαρχείου, είναι γεγονός, και το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται πως ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα αυτή την ξεχωριστή μέρα, καθώς σύμφωνα με τον γαμπρό Μάριο Δ. και τη νύφη, Έλενα Δ: «Θέλαμε κάτι ξεχωριστό, πιο ιδιαίτερο για αυτή τη στιγμή και αυτό πραγματικά το νοιώσαμε σε αυτό το... ατμοσφαιρικό κτίριο.» Υπό τους ήχους της ορχήστρας βιολιών ο γαμπρός και η νύφη, αφού ολοκληρώθηκε το τυπικό, πέρασαν στον κήπο της αριστοκρατικής βίλας και δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους.

Η δημοτική αρχή είναι διατεθειμένη να συνεχιστεί κατά περίπτωση η διάθεση δημοτικών κτιρίων με ιστορία και σημασία για την πόλη σε πολίτες για διάφορες κοινωνικές τελετές.

Σήμερα, ακόμα ένας πολιτικός γάμος θα πραγματοποιηθεί, καθώς παντρεύεται όχι σε κάποιο ιστορικό κτίριο αυτή τη φορά, αλλά στο Δημαρχείο η κόρη του Προέδρου της ΕΥΑΘ, Νίκου Παπαδάκη . Στη συνέχεια όμως θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του Δημαρχείου.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...