Κυριακή, Αυγούστου 28

Πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα στη φετινή ΔΕΘ

Ιδιαιτέρως πλούσιο αναμένεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της 76ης ΔΕΘ με πολλά και γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των συναυλιών. Έξι ημέρες μουσικής με δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού.

Την αυλαία ανοίγουν στις 13 Σεπτεμβρίου... το συγκρότημα «Μέλισσες» παρέα με την Ήβη Αδάμου ενώ την επόμενη ημέρα στις 14 του μηνός σειρά έχει η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε ένα πρόγραμμα με τις ξεχωριστές και σπουδαίες στιγμές της καριέρας της. Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης, σε μια συναυλία με πολλή ενέργεια, πάθος και ρυθμό.

Την επόμενη ημέρα, 16 Σεπτεμβρίου, τα ηνία αναλαμβάνει μια παρέα που ξέρει να δίνει παραστάσεις που συνδυάζουν αγαπημένα τραγούδια, άφθονο χιούμορ και σάτιρα επί παντός επιστητού. Πρόκειται για τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωσταντόπουλο και Ζίνα Αρβανιτίδη. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα με κορυφαίες δημιουργίες του, που έδωσαν το στίγμα τους στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Μελίνα Ασλανίδου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώτα Νέγκα, Μαρία Σταφυλοπάτη και Γιώργος Αξιώτης.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, τελευταία μέρα συναυλιών, την εμφάνισή του θα κάνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια βραδιά με όμορφες μελωδίες και ηλεκτρισμένη διάθεση. Οι συναυλίες θα γίνουν στο «τόξο», στην Πύλη της ΧΑΝΘ. Ώρα έναρξης 21.30.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...