Τρίτη, Αυγούστου 2

Η λίστα των πιθανών μεταγραφών στον ΠΑΟΚ

Πριν την τελική αντεπίθεση, στον ΠΑΟΚ επικρατεί μεταγραφική νηνεμία. Στον απόλυτο βαθμό μάλιστα αφού τίποτα δεν προχώρησε σε κανένα από τα ανοιχτά και υποτιθέμενα «μέτωπα». Κατ’ αρχήν το ζήτημα είναι οικονομικά για όλες σχεδόν...
τις περιπτώσεις των παικτών που αναφέρονται. Τόσο ο Μποκανί, όσο και ο Ντουγκλάο, αλλά και ο Ακος Ελέκ, με τον αναφερόμενο από χθες Μπουμσόνγκ, χρειάζονται χρήματα και όχι λίγα, κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσφέρει σε τέτοιο βαθμό σήμερα. Αν μπορεί να τα δώσει σε μια εβδομάδα τότε είναι άλλη ιστορία αυτό και τότε θα φανεί σε ποιά διάσταση θα μπει το μεταγραφικό κεφάλαιο.

Για τον Μποκανί το θέμα είναι οικονομικό και ο παίκτης που δεν θέλει να φύγει από την Μονακό πολύ δύσκολα θα πειστεί να έρθει στον σημερινό ΠΑΟΚ. Όμως είναι μια υπόθεση ανοιχτή και ως εκ τούτου δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Ο Ακος Ελέκ είναι διαφορετική περίπτωση. Ο Ούγγρος είναι ταλέντο και ανακηρύχθηκε ο πιο γρήγορα ανερχόμενος νέος παίκτης του Ουγγρικού ποδοσφαίρου, είναι πανύψηλος και τεχνίτης και βασικός στην εθνική ανδρών. Ο Μπόλονι θα τον ήθελε και το έχει εκφράσει στην διοίκηση της ΠΑΕ, πλην όμως η Βιντεότον θέλει το ενοίκιο της κι αυτό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να το καταβάλει. Πέρα από τα χρήματα που θα στοίχιζε ένας διεθνής νέος παίκτης.

Για τον Μπουμσόνγκ τον παίκτη του ΠΑΟ, που είναι κεντρικός αμυντικός έτοιμος να πάρει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ, τα χρήματα είναι επίσης ψηλά. Ακόμα και αν ο ΠΑΟ κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του ο ΠΑΟΚ δεν δύναται αυτή την εποχή να δώσει χρήματα σε υψηλό κασέ. Άρα για τον έγχρωμο παίκτη του ΠΑΟ μάλλον δεν έχει νόημα να γίνεται κουβέντα.

Τέλος, ο Ντουγκλάο είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τον εξασφαλίσει έγκαιρα. Είναι παίκτης που τον χρειάζεται η άμυνα και αυτό είναι ήδη φανερό στους διοικούντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια διερευνητική επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αλλά δεν προχώρησε το ζήτημα τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Οι μεταγραφές όμως δεν τελειώνουν και στον μήνα που ακολουθεί θα φανεί σε σχέση με την ομάδα που θα τεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ από την κλήρωση της Παρασκευής σε τι επίπεδο μπορεί να απευθυνθεί ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης και σε τι να στηριχτεί. Το ζητούμενο για τους ανθρώπους του είναι πρώτα η απόκτηση ενός φορ και μετά υπό προϋποθέσεις, η ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...