Πέμπτη, Ιουλίου 28

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Socialinn για τους πιθανούς υποψήφιους της Ν.Δ. στην Α' Θεσσαλονίκης

Πριν περίπου έναν μήνα, εδώ στο socialinn ξεκινήσαμε μια δημοσκόπηση σχετικά με την δημοτικότητα πιθανών υποψηφίων της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης. Στην δημοσκόπηση συμπεριλάβαμε άτομα τα οποία είναι πιθανοί υποψήφιοι σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες που διαρρέουν στον τοπικό τύπο και γενικότερα στα ΜΜΕ. Επίσης, τα άτομα αυτά δεν έχουν κατέβει ξανά στο πολιτικό στίβο.

Η δημοσκόπηση αυτή ολοκληρώθηκε και όπως σας υποσχεθήκαμε, σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα αποτελέσματά της

Μήτσιου Μαρία 25,59%

Αποστολίδου Μαρία 24,6%

Γούτα Λιάνα 9,92%

Κούβελας Δημήτριος 8,73%

Ευθυμίου Άννα 7,14%

Γαρούφας Δημήτριος 6,75%

Πανοζάχος Δημήτριος 6,75%

Σαλαγκούδη Ανθή 4,76%

Σιμόπουλος Στράτος 4,76%

Όπως ήταν αναμενόμενο, στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται νέες και πρωτοεμφανιζόμενες γυναίκες της πόλης, οι οποίες σε σχέση με τους άλλους πιθανούς υποψήφιους έχουν πιθανώς καλύτερη σχέση με το διαδίκτυο. Πιθανότατα κάποιοι από τους υπόλοιπους υποψήφιους να έχουν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο αλλά η σφυγμομέτρησή μάς δείχνει ότι οι γυναίκες στις δύο πρώτες θέσεις έχουν ένα θετικό ρεύμα στο διαδίκτυο και πιθανότατα στους νέους οι οποίοι κατά κύριο λόγο ασχολούνται με το διαδίκτυο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή και σας υποσχόμαστε ότι θα υπάρξουν και νέες δημοσκοπήσεις σχετικά με θέματα που αφορούνε την πόλη μας και όχι μόνο. Όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, η άποψη των αναγνωστών του socialinn μας ενδιαφέρει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...