Πέμπτη, Ιουλίου 28

Θεσσαλονίκη – Παρίσι απευθείας με την easyJet

Απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη στο Παρίσι εγκαινιάζει η βρετανική αεροπορική εταιρεία easyJet, επιβεβαιώνοντας έτσι τη συνεχιζόμενη σταθερή επέκταση του δικτύου της προς την συμπρωτεύουσα, αλλά και συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην...
ενίσχυση της πόλης, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

H νέα πτήση πραγματοποιείται απευθείας από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Παρίσι, τέσσερις φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος τύπου Airbus A319, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονία πραγματοποιείται στις 10.30 πμ και η αναχώρηση στις11:00 πμ.

Οι προτεινόμενες μάλιστα, τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 34.99 ευρώ (συμπεριλαμβάνοντας όλους τους φόρους) και είναι ήδη διαθέσιμες από το site www.easyjet.com. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ήδη οι κρατήσεις επιβεβαιώνουν τους σύνηθεις δείκτες πληρότητας της easyJet που ξεπερνάει το 85%.

Η νέα γραμμή από και προς το Παρίσι έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες 5 γραμμές της easyJet που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με μεγάλα ευρωπαϊκά κέντρα και αεροδρόμια όπως το Λονδίνο, Μιλάνο, Βερολίνο, Ντόρτμουντ και τη Βασιλεία.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...