Σάββατο, Ιουλίου 9

Σταματούν οι Κυπριακές Αερογραμμές τη σύνδεση Θεσσαλονίκης - Πάφου

Σταματούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τα δρομολόγια των Κυπριακών Αερογραμμών που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Πάφο. Το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Μεγαλόνησο, μιας και στη Θεσσαλονίκη σπουδάζουν εκατοντάδες Κύπριοι φοιτητές...

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν πως από τον Σεπτέμβριο θα διακόψουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο, προκαλώντας τις αντιδράσεις τόσο των τοπικών φορέων της περιοχής, που έχουν να κάνουν κυρίως με επιχειρηματικότητα και τουρισμό, όσο φυσικά και των φοιτητών που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το ΕΒΕ και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου αναφέρεται ότι "ο κρατικός αερομεταφορέας, για ακόμη μία φορά χωρίς προειδοποίηση και χωρίς διαβούλευση με τους τοπικούς επαγγελματικούς εταίρους και φορείς, και με τρόπο προκλητικό, καταργεί από...
τον ερχόμενο Σεπτέμβριο την εβδομαδιαία πτήση από και προς τη Θεσσαλονίκη".
"Οι φορείς και ο κόσμος της Πάφου", τονίζεται στην ανακοίνωση, "αναμένουν την αλλαγή στην απόφαση και την έμπρακτη στήριξη του κρατικού αερομεταφορέα στις προσπάθειες για απάμβλυνση των προβλημάτων που δημιούργησε η παγκόσμια οικονομική κρίση, και για περαιτέρω ανάπτυξη της επαρχίας, και όχι τη δημιουργία αρνητικών εξελίξεων με περαιτέρω συρρίκνωση της αεροσύνδεσης".
Επίσης, ζητούν από τις Κυπριακές Αερογραμμές να επαναφέρουν άμεσα τις καταργηθείσες πτήσεις της Θεσσαλονίκης και να ενισχύσουν τη συχνότητα πτήσεων και αριθμό συνδεόμενων προορισμών προς το αεροδρόμιο Πάφου.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...