Παρασκευή, Ιουλίου 22

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Λαζάρ

Ο Ρουμάνος μέσος υπέγραψε για τρία χρόνια στον "Δικέφαλο" και την Παρασκευή (22/7) παρουσιάζεται από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της μεταγραφής του Κοστίν Λαζάρ στον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος μέσος, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε την Πέμπτη (21/7) συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον "Δικέφαλο" για τρία χρόνια και την Παρασκευή (22/7, 17.30) θα παρουσιαστεί και επίσημα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, ενώ αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα της UEFA.
Ο Λαζάρ είναι επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος επιθυμούσε να...
έρθει άμεσα στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο κέντρο.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο 30χρονος διεθνής Ρουμάνος μέσος, Costin Lazar, υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας θα παρουσιαστεί αύριο στις 17.30 στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας".
Ακόμη, να αναφέρουμε πως ο Λαζάρ υπολογίζεται ότι θα λαμβάνει ετησίως περίπου 300.000 ευρώ.
Ατομική προπόνηση
Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος μέσος θα κάνει χαλάρωμα το βράδυ της Πέμπτης (21/7) υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Νίκου Καρύδα. Το εάν πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με τον Πιερικό θα κριθεί από τον Λάζλο Μπόλονι.
Ποιος είναι ο Λαζάρ
Ο Λαζάρ είναι γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1981, έως τώρα δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Ρουμανίας και μπορεί να καλύψει τόσο την θέση του αμυντικού χαφ, όσο και αυτή του επιτελικού μέσου.
Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες. Από την περίοδο 1999-2000 μέχρι και τη σεζόν 2006-2007, φόρεσε 171 φορές τη φανέλα της Σπορτούλ, πετυχαίνοντας 11 γκολ. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο ρόστερ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τα χρώματα της οποίας έχει πέντε γεμάτες σεζόν, με 155 παιχνίδια και 12 γκολ.

olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...