Παρασκευή, Ιουλίου 8

Νέος κύκλος επαφών με Φλωρίδη

Ο υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε επίδειξη των οικονομικών στοιχείων που ζήτησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Τι υποστηρίζει η πλευρά των διοικήσεων (Α.Σ. και ΠΑΕ) του "Δικέφαλου"

Με μια λιτή ανακοίνωση τεσσάρων μόλις γραμμών που εξέδωσαν το απόγευμα της Πέμπτης (7/7) ο Βασίλης Φλωρίδης και ο Γιώργος Σαχπαζίδης έκαναν γνωστό ότι ανοίγουν νέο κύκλο επαφών με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Οι υποψήφιοι επενδυτές, όπως χαρακτηριστικά υπογράφουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αποφάσισαν να...
προσάψουν στους διοικούντες τον Ερασιτέχνη τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία ζήτησε ο Θανάσης Κατσαρής στη συνάντηση της Τετάρτης (6/7) στην Τούμπα.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση των υποψήφιων αγοραστών του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Μετά νέων συνομιλιών μεταξύ υποψηφίων επενδυτών και ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθορίστηκε νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, όπου θα τους επιδειχθούν τα οικονομικά στοιχεία των επενδυτών." (Υπογραφή: Με εκτίμηση, οι υποψήφιοι επενδυτές)

"Θα τα δείτε τα λεφτά!"
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών ήταν η κατάληξη μιας σειράς συζητήσεων που άρχισαν από το πρωί της Πέμπτης (7/7) μεταξύ των Γιώργου Σαχπαζίδη και Θανάση Κατσαρή, όπως και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.
Και στους δύο προέδρους του ΠΑΟΚ, του Α.Σ. και της ΠΑΕ αντίστοιχα, ο Σαχπαζίδης -όπως βεβαιώνουν τόσο ο Κατσαρής, όσο και ο Ζαγοράκης- μετέφερε ότι μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας (από Τετάρτη 13/7 έως Παρασκευή 15/7) η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών πρόκειται να εμφανίσει τα χρήματα που ζητούν οι "ασπρόμαυροι" ως εγγύηση, για να προχωρήσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.
Εκείνο που δεν διευκρίνισε ο Γιώργος Σαχπαζίδης στις συνομιλίες που είχε με τους δύο προέδρους είναι ο τρόπος που θα γίνει αυτό, όμως, η διαδικασία σε αυτή τη φάση περνά σε δεύτερη μοίρα. Εκείνο που πρωτεύει είναι να εμφανιστούν τα χρήματα, για να ανάψει το πράσινο φως για τον οικονομικό έλεγχο. Το τι θα γίνει στη συνέχεια, είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων.

olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...