Δευτέρα, Ιουνίου 6

Με δημοτικούς αστυνομικούς συναντήθηκε ο Χρήστος Μάτης

Με αντιπροσώπους του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, και επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην πράξη», Χρήστος Μάτης, την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Η συνάντηση...


ήταν πρωτοβουλία του κ. Μάτη, ώστε να «ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία και τα οποία καθιστούν σχεδόν αδύνατη την ομαλή λειτουργία της και κατ' επέκταση την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το Σ.Δ.Α.Θ. στο blog του. Το Σ.Θ.Α.Θ. ενημέρωσε τον κ. Μάτη για δράσεις της υπηρεσίας, όπως τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε σχολεία της πόλης από δημοτικούς αστυνομικούς, κατόχους πτυχίων παιδαγωγικής, αλλά και την κατ' οίκον εξυπηρέτηση ανήμπορων πολιτών (π.χ θεωρήσεις γνησίων υπογραφής).

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι δημοτικοί αστυνομικοί, ο κ. Μάτης αναγνώρισε και κατανόησε πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης όπως είναι π.χ η έλλειψη επαρκούς προσωπικού και μέσων (χαλασμένα-ασυντήρητα περιπολικά και δίκυκλα), ενώ παράλληλα ζήτησε τις προτάσεις του Σωματείου για την αντιμετώπιση της έξαρσης του παραεμπόριου και -κυρίως- των διπλοπαρκαρισμένων στο κέντρο της πόλης, προβλήματα που δυσκολέυουν καθημερινά την ζωή των Θεσσαλονικέων.

Πηγή: Thestival


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...