Τετάρτη, Ιουνίου 1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη συνάντηση Στράτου Σιμόπουλου με εκπροσώπους των ΜΜΕ Θεσσαλονίκης


Με αφορμή τις πρόσφατες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, σημειώνει τα εξής:

«Βρισκόμαστε εμπρός σε ένα πολιτικό παράδοξο με την Κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να μεταφέρει τα δικά της αδιέξοδα στις πλάτες άλλων, να ομολογεί ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς τη συναίνεση της αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία, αντιλαμβανόμενη πλήρως το θεσμικό της ρόλο, έχει ήδη προχωρήσει στην ψήφιση ορισμένων νομοσχεδίων που θεωρεί ότι συμβάλλουν στο ξεπέρασμα της κρίσης, ενώ με την υποβολή του λεγόμενου σχεδίου ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ, έχει δείξει το δρόμο της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος στηρίζεται όμως στη μείωση των φόρων.

Η μείωση των φόρων, σύμφωνα με τη ΝΔ, θα μπορούσε να αποτελέσει βασική προϋπόθεση για τη συναίνεση και την ταυτόχρονη από κοινού με την Κυβέρνηση επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου.

Δυστυχώς όμως, όπως προκύπτει από τις Κυβερνητικές ενέργειες της εβδομάδος που διανύουμε, η συναίνεση για αυτήν είναι απλά ένα ακόμα παιχνίδι επικοινωνιακής τακτικής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...