Σάββατο, Ιουνίου 4

«Ο ΠΑΟΚ σε έχει ανάγκη»

Την στιγμή που ο Ζήσης Βρύζας φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε την κίνησή του για την επιστροφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε για την Αθήνα και την Πέμπτη είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα.

«Γύρνα πίσω. Ο ΠΑΟΚ σε έχει ανάγκη. Μπορούμε και πρέπει να ξανασυνεργαστούμε για το καλό του ΠΑΟΚ. Ό,τι έγινε, έγινε. Γύρισε και θα είσαι εσύ ο απόλυτα υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Ζαγοράκη στον Ζήση Βρύζα.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους τον περασμένο Αύγουστο. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι έχουν γίνει κι άλλες προσπάθειες προς την πλευρά του Ζήση Βρύζα.

Ο Παντελής Κωνταντινίδης εδώ και περίπου ενάμιση μήνα έχει μιλήσει πολλές φορές με τον Βρύζα, ο οποίος –πλέον- βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλλημα.

Πάντως, ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να εξετάζει αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα βοηθήσει στο να γίνει το νέο βήμα στο τριφύλλι.

Οι συζητήσεις με τους Ζαγοράκη και Κωνσταντινίδη, τον άγγιξαν αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ καλοβλέπει το ενδεχόμενο να αναλάβει δράση στους πράσινους.



sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...