Τετάρτη, Αυγούστου 17

O Τοm Hanks επέστρεψε χρήματα σε θαυμαστές του

Παράδειγμα προς μίμηση είναι η πράξη του παγκοσμίου βεληνεκούς σταρ, Τοm Hanks. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, έκανεκάτι που ομολογουμένως είναι απίστευτο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Hanks πρωταγωνιστεί μαζί με την Julia Roberts στην ταινία «η περίπτωση του Λάρι Κρόουν», η οποία φέρει και την... σκηνοθετική του σφραγίδα.
Ωστόσο, επειδή ακόμα και οι μεγάλοι ηθοποιοί έχουν τις κακές τους στιγμές, η ταινία όχι μόνο δεν εντυπωσίασε το κοινό, αλλά δεν δέχτηκε καθόλου καλές κριτικές ούτε από τους ειδικούς.
Σύμφωνα λοιπόν με το National Enquirer, την ώρα που ο ηθοποιός βρισκόταν σε ένα βενζινάδικο,ένα ζευγάρι τον έπιασε και άρχισε να του μιλά για την νέα του ταινία. Χωρίς να διστάσουν ή να ντραπούν, του είπαν ότι η ταινία όχι μόνο δεν τους άρεσε, αλλά απογοητεύτηκαν κιόλας!
Ο Hanks μετά απ΄ αυτό, χωρίς καν να δυσανασχετήσει, αντιλαμβανόμενος την απογοήτευση τουςγια την «κακή» του ερμηνεία, προσφέρθηκε να τους επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου που είχαν πληρώσει για να δουν την ταινία.
Αν και στην αρχή οι δυο τους το έπαιξαν «δύσκολοι», τελικά δέχτηκαν τα 25 δολάρια.

blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...