Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16


Δείτε τους πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης της Google!

 H Google αποκάλυψε τους πιο δημοφιλείς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους όρους αναζήτησης του 2011.

Στην δεύτερη θέση φυσικά βρισκόταν το κοινωνικό δίκτυο της Google, Google+  το οποίο μέχρι την ημέρα που κυκλοφόρησε πολλοί ήταν αυτοί που ανυπομονούσαν να το δουν.

Στην 5η θέση των δημοφιλέστερων όρων στην μηχανή αναζήτησης της Google βρίσκεται το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της EA Battlefield 3, που έκανε τρελά νούμερα σε πωλήσεις, από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του ενώ στην 6η θέση όσο και αν φαίνεται παράξενο
είναι το iPhone 5, το οποίο το περίμεναν όλοι οι λάτρεις τις Apple με ανυπομονησία και τελικά δεν έκανε την εμφάνισή του ποτέ.

Το iPhone 5 όμως δεν ήταν ο μόνος δημοφιλής όρος της Apple που υπήρχε στην μηχανή αναζήτησης της Google αφού στην θέση νούμερο 9 βρίσκεται ο Steve Jobs και στην 10η το iPad 2.

Η λίστα αυτή της Google ονομάζεται «Zeitgeist 2011» και είναι το αποτέλεσμα της έρευνας των δισεκατομμυρίων αναζητήσεων που έγιναν στη διάρκεια του 2011 ενώ η εταιρία πιστεύει πως είναι μία αντανάκλαση των γεγονότων που χαρακτήρισαν περισσότερο το έτος.

Εκτός όμως από τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις η Google δημιούργησε και μάι λίστα με τις πιο δημοφιλείς λέξεις ανά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, των ανθρώπων και των ηλεκτρικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Σίγουρα η κατηγορία με τα ηλεκτρονικά είδη, είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Νούμερο ένα στη λίστα είναι το νέο tablet της Amazon, Kindle Fire και στη δεύτερη θέση το iPhone 4S.

Tην τρίτη θέση πήρε το 4G Sidekick της T-Mobile και την 4η το Touchpad HP ενώ ακριβώς από κάτω του βρίσκουμε το SPB Shell 3D, μια ειδική διεπαφή χρήστη για συσκευές Android.

Νούμερο έξι στη λίστα είναι το iPad 2 και ακολουθούσαν το HTC Sensation, το Samsung Nexus Prime, Sony NPG (Next Generation Portable), και το iPad 3.

Τέλος η Google κυκλοφόρησε το παρακάτω βιντεάκι  που παρέχει «μια επισκόπηση των όρων αναζήτησης που γοήτευσαν τον κόσμο φέτος».


Πηγή:NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...