Παρασκευή, Δεκεμβρίου 9

Θεσσαλονίκη: Χριστούγεννα με σκουπίδια

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Γιάννης Μπουτάρης

Τον κίνδυνο να «πνιγεί» και πάλι η Θεσσαλονίκη από τα σκουπίδια, και μάλιστα μέσα στις γιορτές, αποκάλυψε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τη χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους.

Όπως επισήμανε, αν δεν προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες από το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τότε μέσα στα Χριστούγεννα θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα με την αποκομιδή, καθώς η υπηρεσία αριθμεί... 400 λιγότερα άτομα απ' όσα προβλέπονται, λόγω της λήξης των συμβάσεων, αναφέρει ο Αγγελιοφόρος.

Το ζητούμενο για το δήμο Θεσσαλονίκης είναι την ερχόμενη εβδομάδα να προκηρυχτούν δίμηνες συμβάσεις, ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί.

Ήδη ο δήμος Θεσσαλονίκης άρχισε τις διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις, που εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα. Πρόκειται για 610 άτομα για τη διεύθυνση Καθαριότητας, τα οποία, αν όλα πάνε καλά, θα κληθούν να καλύψουν το κενό που δημιουργείται από τη σταδιακή αποχώρηση των συμβασιούχων του 2011.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...