Πέμπτη, Νοεμβρίου 24

Ποιούς υπουργούς διέγραψε από το twitter ο Παπαδήμος

Ο Παπαδήμος αποφάσισε να... καθαρίσει τον επίσημο πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter από τις προτιμήσεις του προκατόχου του

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων, ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αποφάσισε να... καθαρίσει τον επίσημο πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter από τις προτιμήσεις του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της «Ελευθεροτυπίας», λίγα μόλις 24ωρα μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, ο νέος πρωθυπουργός έκανε unfollow δηλαδή διέγραψε όσους υπουργούς δεν ήθελε να... τον ακολουθούν στο twitter.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι διέγραψε τους: Σταύρο Λαμπρινίδη (@SJLambri nidis) και Α. Τόλκα (@atolkas), που έμειναν εκτός κυβέρνησης, καθώς και στους: Ε. Βενιζέλο (@EVenizelos), Θ. Πάγκαλος (@tpangalos), Μ. Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis), Α. Διαμαντοπούλου (@adiamantopoulou), Α. Λοβέρδος (εις διπλούν ως @a_loverdos και @aloverdos), Χ. Παπουτσή (@Ch_Papoutsis), Γ. Παπακωνσταντίνου (@gpapak) καθώς και οι από καιρό πρώην υφυπουργοί Α. Νταλάρα (@anna dalara) και Γ. Πανάρετο (@J_Panaretos).

Ωστόσο, τη γλίτωσαν η Μ. Δαμανάκη (@damanaki) και ο Σπ. Βούγιας (@vougias), που εξακολούθησαν να φιγουράρουν στη λίστα με τους λίγους και εκλεκτούς: τον Χ. Βαν Ρομπάι (@euHvR), τους πρωθυπουργούς Ισραήλ (@IsraeliPM) και Μ. Βρετανίας (@Number10gov), το Κρεμλίνο (@KremlinRussia_Ε) τον Λευκό Οίκο (@whitehou se) κ.ά. Δεν ξέρουμε αν είναι παρηγοριά για τους κομμένους ότι τους κρατάει στη λίστα ο @PrimeministrGR, ο -αναφερόμενος από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ως ψεύτικος- λογαριασμός που ξεφύτρωσε μαζί με την αναγγελία του ονόματος του Λ. Παπαδήμου.

metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...