Τετάρτη, Νοεμβρίου 2

Δημήτρης Πανοζάχος: Οι μάσκες έπεσαν και ο πρωθυπουργός δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

Οι μάσκες έπεσαν και ο πρωθυπουργός αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο. Σε πόσα ταμπλό όμως το παίζει;

Αντιμέτωπος με εξωτερικό και εσωτερικό, προσπαθεί να διασώσει τη δική του εικόνα, οδηγώντας τη χώρα σε καταστροφή. Ως ήρωας που ο Ελληνικός λαός δεν αναγνώρισε τα όσα έκανε γι’ αυτόν, θα πέσει από την εξουσία. Απώτερος σκοπός του να μείνει στην ιστορία ως ο ηγέτης που προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα, καταστρέφοντας όμως τελικά τους Έλληνες. Η υστεροφημία στο μέγιστο βαθμό καταντά αρρώστια και δυστυχώς ο κ. Παπανδρέου πάσχει από αυτή τη νόσο.

Οι επιπτώσεις το μεσοδιάστημα έως το δημοψήφισμα εάν αυτό τελικά γίνει, θα είναι οδυνηρές για τη χώρα σε όλους τους τομείς. Σε ένα κράτος που στην ουσία θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα σε ακυβερνησία, έχοντας έναν πρωθυπουργό -εάν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης- μόνο στα λόγια και μόνο για την παρουσία του μέσα στη βουλή, η χώρα θα παραλύσει και το κράτος θα διαλυθεί. Η κατάσταση θα εκτραπεί και θα οδηγηθούμε στο απόλυτο χάος.

Εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα ο κ. Παπανδρέου, στερεί από τους Έλληνες το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια, βάζοντάς τους το δίλημμα “μέσα ή έξω από το Ευρώ”. Δυστυχώς ο κ. Παπανδρέου ακόμη και τώρα δεν παραδέχεται ότι έφτασε το τέλος του, ότι δεν πάει άλλο και ότι οι εκλογές θα ήταν ο μοναδικός δρόμος λύτρωσης και σωτηρίας για τον λαό, αλλά και τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...