Τετάρτη, Νοεμβρίου 23

Ένας τρελός, τρελός Πάμπλο Γκαρσία: Η φάρσα στον Μπέκαμ, η αναφορά στα γεννητικά όργανα των ΠΑΟΚτσήδων και η υπόκλιση στον μεγάλο Ζιντάν

Η φάρσα στον Μπέκαμ, η αναφορά στα γεννητικά όργανα των ΠΑΟΚτσήδων και η υπόκλιση στον μεγάλο Ζιντάν. Ο Ουρουγουανός που λατρεύεται στην Τούμπα, είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και μαζί του επέστρεψαν και οι νίκες στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός προκάλεσε εντύπωση, όμως, στους πάντες όχι με την τεράστια ποιότητά του και την ηγετική του φυσιογνωμία αλλά με το απίστευτο πάθος του κυνηγώντας και... χάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις όλες τις μπαλιές και ενώ το σκορ ήταν 2-0. Το έχει πει άλλωστε κάθε αγώνας είναι μάχη από το πρώτο μέχρι... το τελευταίο του λεπτό, όχι απλά ένα παιχνίδι...


Κάθε θέμα με το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί εγγύηση... δημοφιλίας, τα μπλουζάκια με τη φιγούρα του έχουν κάνει πλούσιο τον κοσμάκη στη Βόρεια Ελλάδα, η αφίσα του κοσμεί το δωμάτιο κάθε παιδιού που θεωρεί τον εαυτό του γνήσιο ΠΑΟΚτσή. Το γιατί απέδειξε και κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ουρουγουανός ηγέτης του Δικεφάλου. Το έχουμε ξαναγράψει, όμως, πως ο Πάμπλο ξεχωρίζει σε ότι και αν κάνει. Καλό και κακό.

Τα παραδείγματα της τρέλας του είναι πολλά. Όταν ο Μπέκαμ είχε αποβληθεί σ' έναν αγώνα, βγήκε ο Ουρουγουανός στην τηλεόραση και είπε πως "οι διαιτητές δεν τον γουστάρουν γιατί είναι πιο όμορφος". Μια άλλη στιγμή, πάντως, έκανε τον Μπέκαμ να... ξινίσει μαζί του καθώς δεν εκτίμησε το χιούμορ του. «Ο Μπέκαμ είχε παρεξηγηθεί μαζί μου επειδή τον πείραζα. Είχα κόψει μια σελίδα από ένα περιοδικό που είχε τη γυναίκα του σχεδόν γυμνή και την έβαλα στα αποδυτήρια της Ρεάλ. Από εκείνη τη μέρα και μετά δεν μου μιλούσε…», αποκάλυψε ο ίδιος.

Η υπόκλιση στον Ζιντάν

Αν κάποιος ρωτήσει τον Πάμπλο Γκαρσία για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, θα τους απαντήσει ο Μέσι. Η αδυναμία του, όμως, είναι ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν. "Ο Μέσι και ας είναι Αργεντινός. Είδες που είμαι δίκαιος; Κατά τη γνώμη μου, όμως, ο Ζιντάν είναι αξεπέραστος" είχε απαντήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Ουρουγουανός είχε απαρνηθεί στη Ρεάλ και το λατρεμένο του 5 στη φανέλα και αυτό γιατί δικαίως είχε προτεραιότητα ο Ζιντάν. "Το 5 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός. Το φορούσα και στην Πενιαρόλ και στην Οσασούνα, αλλά και στην Εθνική", είπε , ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει το συγκεκριμένο νούμερο στη Ρεάλ. Ο λόγος; Απλός: "Στη Ρεάλ φορούσα το 12. Το 5 τότε το είχε ο Ζινεντίν Ζιντάν και ήταν λίγο δύσκολο να του πάρω το νούμερο… Πώς να πάρεις το νούμερο από το Ζιντάν;".


Η εμμονή του Πάμπλο Γκαρσία με τον Ζιντάν φάνηκε και όταν κλήθηκε να περιγράψει το ποδοσφαιρικό του στιλ όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ. "Αυτοί που με έχουν δει να παίζω ξέρουν τι μπορώ να δώσω μέσα στο γήπεδο. Να μην νομίζει ο κόσμος ότι είμαι ο… Ζιντάν! Είμαι ένας παίκτης ομαδικός, που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο. Είμαι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά στη μεσαία γραμμή, δίνει μεγάλη προσοχή στα ανασταλτικά καθήκοντα και βοηθάει στην οργάνωση του παιχνιδιού…", είχε δηλώσει.

Οι... αδένες των ΠΑΟΚτσήδων

Ένα παλιό και πολύ αγαπημένο βίντεο στο διαδίκτυο είναι η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τότε ήταν που έκανε τη ζωή του μεταφραστή του πολύ δύσκολη όταν μεταξύ των ισπανικών ξεχώριζε η λέξη "αρχ..." για το ταμπεραμέντο τους. Τρελός γι' αυτό και αρέσει...



kontra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...