Τετάρτη, Οκτωβρίου 26

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χαιρέτησε τη βασίλισσα με τα οπίσθια του

Το σεβασμό του προς το πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ...
έδειξε ένας νεαρός αλλά με εντελώς διαφορετικό και ανατρεπτικό τρόπο.Την ώρα που η αυτοκινητοπομπή της βασίλισσας Ελισάβετ περνούσε από τους δρόμους του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και η μονάρχης....

χαιρετούσε το πλήθος μέσα από το αυτοκίνητό της αμέριμνη και χαλαρή απολαμβάνοντας τις θερμές εκδηλώσεις του κόσμου, πετάχτηκε ένας νεαρός πετάχτηκε μπροστά και... κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας το ποπό σε όλο του το μεγαλείο...στην Μεγαλειοτάτη.

Οι άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν να τον μαζέψουν όπως όπως και τώρα ο νεαρός διώκεται για ηθελημένη έκθεση και προσβολή της δημοσίας αιδούς. Πάντως στις απαντήσεις του για το επεισόδιο ο δράστης ήταν πολύ χαλαρός και του στιλ «ωχ δε βαριέσαι βρε αδερφέ σιγά το πράγμα!»

Εν ολίγοις αποκάλυψε ότι οι συνάδελφοι του στο λιμάνι όπου φόρτωναν κοντέϊνερ, τον προκάλεσαν να το κάνει. "Ε...και λοιπόν! Έδειξα τα οπίσθιά μου στη βασίλισσα. Ο καθένας έχει δει τον κ..ο κάποιου άλλου, έλα τώρα!», δήλωσε δράστης. Και συνέχισε στο ίδιο τέμπο σαν να μην τρέχει μία... Τον βλέπεις συνεχώς στην τηλεόραση, τον βλέπεις στις ταινίες, είναι αποδεκτό την ώρα αιχμής σε κάθε πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, αλλά απαγορεύεται να τον δείξεις στην βασίλισσα".

Καλέ μου ποπο...δειξία, εσύ μπορεί να τον βλέπεις συνεχώς, αλλά η βασίλισσα αμφιβάλω αν έχει δει ποτέ ούτε το δικό της. Άσε που πρόκειται για μια γυναίκα μιας κάποιας ηλικίας και δεν είναι για τέτοιους αιφνιδιασμούς του «Πρωτο...κώλου»!

trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...