Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5

Μπορεί η ίδια η Apple να «φυλάει» ως επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου iPhone 5, αλλά ο CEO της Orange, την άφησε να διαρρεύσει μέσω ραδιοφώνου.

Ο Stéphane Richard ακούστηκε συγκεκριμένα να δηλώνει στο ραδιόφωνο: «Εάν πιστέψουμε αυτά που ακούμε, το iPhone θα κυκλοφορήσει στις... 15 Οκτωβρίου». Αμέσως μετά επιχείρησε να τα «μαζέψει» ελαφρώς, δηλώνοντας: «Μέχρι σήμερα δεν έχει δηλωθεί σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και η παραγωγή της συσκευής έχει ξεκινήσει».

Σε κάθε περίπτωση, ο Stéphane Richard δεν είναι ένας «τυχαίος» που μπορεί να έχει κάποια άποψη για το θέμα και να διασπείρει φήμες. Λόγω της θέσης του, σίγουρα θα έχει ενημερωθεί από μέσα από την Apple όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 5.

Δεν είναι παράλογο να υποθέσουμε, πως ο CEO μιας πρώτης τάξης μεγέθους εταιρείας δεν θα παρέμενε στο σκοτάδι σχετικά με ένα προϊόν το οποίο εντός ολίγου θα προστεθεί στο roster της.

Εκτός λοιπόν και εάν έχει επίτηδες διαρρεύσει λάθος ημερομηνία, η 15η Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία που θα πρέπει να συγκρατήσετε. Με κατασκευή 150.000 συσκευών ημερησίως στη Foxconn, αποτελεί θέμα χρόνου προτού υπάρξει κάποια διαρροή της συσκευής και περαιτέρω πληροφορίες και υλικό για κάθε ενδιαφερόμενο.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...