Τρίτη, Ιουνίου 14

Ο δεύτερος πιο πλούσιος άντρας του κόσμου

Σε μία αναπαυτική καρέκλα, ο δεύτερος πιο πλούσιος άντρας του πλανήτη...
τραγουδά με χιουμοριστική διάθεση: «Θέλω να γίνω δισεκατομμυριούχος, να μπορώ να αγοράζω ό,τι θέλω, να φιγουράρω στα εξώφυλλα του «Forbes» δίπλα σε ονόματα όπως αυτά της Oprah».

Φυσικά, λόγος γίνεται για τον...
Bill Gates, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το Daily mail μίλησε για τη ζωή του, τα παιδιά του, τις δωρεές που έχει κάνει αλλά και το γιατί έχει λογαριασμό στο twitter και όχι στο facebook.


«Δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα ρεπό στα 20 μου» αποκαλύπτει ο 55χρονος, πλέον, άντρας προσθέτοντας πως είναι ακόμα παθιασμένος με τη δουλεία του αλλά σε λιγότερο βαθμό καθώς τώρα πια ασχολείται και με άλλα πράγματα όπως το τένις αλλά και την οικογένειά του.


Μάλιστα, ο άντρας τόνισε πως απολαμβάνει να ασχολείται με τα παιδιά του, ηλικίας 15, 12 και 9, τα οποία τον πειράζουν τραγουδώντας του το :«I wanna be a billionaire» με το οποίο και ο ιδρυτής της Microsoft ξεκίνησε τη συνέντευξή του.

Σχετικά με τις φιλανθρωπίες που κάνει, ο Bill Gates τόνισε πως στον τρίτο κόσμο δεν ξέρουν ποιος είναι φέροντας ως παράδειγμα ένα περιστατικό κατά το οποίο πήγε σε μία χώρα με έναν υπουργό ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποιος ήταν το άτομο που είχε δίπλα του απάντησε : «Είναι ένας λευκός που έφερα μαζί μου ».

Όσον αφορά την επιλογή του να έχει λογαριασμό στο twitter και όχι στο facebook, o άντρας είπε ότι πολύ απλά τα αιτήματα ήταν υπερβολικά πολλά και προτίμησε να μην έχει λογαριασμό.

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...