Τετάρτη, Ιουνίου 8

Έντονη δραστηριότητα Αδάμ Ρεγκούζα στα πλαίσια του «Ζάππειο ΙΙ»

Επικεφαλής ενημερωτικού κλιμακίου της ΝΟΔΕ Β’ Θες/νίκης ο Αδάμ Ρεγκούζας, τ. Υφυπουργός, περιόδευσε στην αντίστοιχη εκλογική περιφέρεια. Σκοπός η ενημέρωση σχετικά με τις προτάσεις – μέτρα του Αντώνη Σαμαρά που ανακοινώθηκαν στο Ζάππειο στις 12 Μαΐου.

Ο κ. Αδάμ Ρεγκούζας, συνοδευόμενος από τα κομματικά στελέχη, επισκέφτηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου τα Βασιλικά, την Επανομή και την Μηχανιώνα, το Σάββατο 4 Ιουνίου το...

Σταυρό, τα Βρασνά, την Ασπροβάλτα και την Αρέθουσα και τη Τρίτη 7 Ιουνίου τη Νέα Μάδυτο, την Απολλωνία, τη Νέα Απολλωνία, το Καλαμωτό και το Ζαγκλιβέρι.

Το κλιμάκιο διένειμε έντυπο υλικό στο οποίο αναγράφονται οι προτάσεις του «Ζάππειο ΙΙ», ενώ ο τ. Υφυπουργός δεν δίστασε να συζητήσει με τους πολίτες και να επιδοθεί σε παραγωγικούς διαλόγους σχετικά με αυτές. Ο κ. Ρεγκούζας τους τόνισε ότι οι προτάσεις του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά είναι άκρως ορθολογικές και ρεαλιστικές. Πρόκειται για προτάσεις ευθύνης, που μπορούν να αποτελέσουν ελπίδα διαφυγής και εθνικής σωτηρίας.

Τα δύο σημαντικότερα σημεία που τόνισε ο τ. Υφυπουργός ήταν η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και τα μέτρα αναπτυξιακής διάστασης, όπως φορολογικά κ.α. Παρά τους προβληματισμούς των πολιτών η κίνηση αυτή της Ν.Δ. έγινε ευχάριστα αποδεκτή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...