Τετάρτη, Ιουνίου 8

Ο τενίστας Andy Murray ξεγυμνώθηκε λόγω… Facebook

Το Wimbledon πλησιάζει και ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας, ο Andy Murray, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο Facebook προκειμένου να συσπειρώσει τους θαυμαστές του. Για να το πετύχει, μάλιστα, δεν δίστασε ακόμα και να...

ξεβρακωθεί, στα γυρίσματα της διαφήμισης που έφτιαξε η αθλητική εταιρεία «Head» για να προβάλει τη δυναμική είσοδο του Murray στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, ο σκοτσέζικης καταγωγής τενίστας βλέπει τους υποστηρικτές του να ξεφυτρώνουν από το πουθενά και να κάνουν «like» σε όλες τις πιθανές και απίθανες δραστηριότητές του! Φυσικά, η στιγμή που κάνει ντους υπό το… πονηρό βλέμμα μιας θαυμάστριάς του, είναι «όλα τα λεφτά»…
«Τα γυρίσματα μου φάνηκαν ατελείωτα. Ο σκηνοθέτης έκανε πολλές διαφορετικές λήψεις της συγκεκριμένης σκηνής, ζητώντας από την κοπέλα να πάρει διάφορες εκφράσεις στο πρόσωπό της. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να τελειώνουμε, για να φορέσω την πετσέτα μου!», σχολίασε για την επίμαχη σκηνή ο Andy Murray.
Παράλληλα, γυρίστηκαν ορισμένες ακόμη διαφημίσεις – «δορυφόροι», για να προβληθούν οι διαγωνισμοί που θα έχει η σελίδα της «Head» και του Murray στο Facebook, προσφέροντας ρακέτες της συγκεκριμένης αθλητικής εταιρείας και άλλα δώρα.

Δείτε το χιουμοριστικό σποτ που προαναγγέλλει την είσοδο του Andy Murray στο Facebook:



tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...