Πέμπτη, Μαΐου 5

Οι αλογοουρές του Hollywood


1 power trend (φορέθηκε φανατικά πέρσι, είναι τάση για την φετινή άνοιξη/καλοκαίρι και έχει ήδη εντοπιστεί στα φθινοπωρινά fashion shows στο Μιλάνο και το Παρίσι), 10 τρόποι να το εφαρμόσετε σωστά, όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας.

Συμψηφίστε προσεχτικά το προσωπικό στυλ, τον χαρακτήρα, την εργασία σας αλλά και το αντίστοιχο look του beauty icon που σας εμπνέει και δημιουργήστε το πιο «φρέσκο» χτένισμα στα βήματα των διεθνών beauty icons.
Προσοχή στα μυστικά της αλογοουράς…
• Δώστε φυσική κίνηση στο χτένισμα λειαίνοντας πάντα τις τούφες (από τη μέση μέχρι τις άκρες) με ένα λεπτόρρευστο σέρουμ κατά του φριζαρίσματος.
• Χρησιμοποιήστε ένα ιδιαίτερα λεπτό λαστιχάκι για το πιάσιμο προκειμένου να έχετε ένα «ζωηρό» αποτέλεσμα με έντονη κίνηση.
• Για να δημιουργήσετε vintage look επιδιώξτε ένα πολύ ελαφρύ κρεπάρισμα αυστηρά στην κορυφή του κεφαλιού.
• Επιστρατεύστε ένα τζελ μαλλιών με soft κράτημα το οποίο θα περάσετε με τα δάχτυλά σας κατά μήκος του κεφαλιού για να σταθεροποιήσετε το look. 







1)   Eva Longoria
Comme il faut και σέξι η 36χρονη petite νοικοκυρά σε απόγνωση συνδυάζει έξυπνα ένα funky πιάσιμο με ίσιο look με ένα αυστηρό deux pieces σε red carpet εμφάνιση
















2)   Paris Hilton
Την δική της ταυτότητα δίνει η fashionista και ponytail maniac στο εν λόγω χτένισμα επιμένοντας σε ένα σοφιστικέ χαμηλό πιάσιμο που «χαϊδεύει» σταθερά τον ένα ώμο.
















       
    3)   Whitney Port
Ιδανική επιλογή για βόλτα για shopping στην Νέα Υόρκη από την πρωταγωνίστρια του «City» η οποία γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο πώς να δημιουργεί ένα σχεδόν «αχτένιστο» rebel chic χτένισμα.






























       4)    Jessica Biel
Η υγεία της τρίχας και οι λείες τούφες είναι εμφανείς on camera με το απλό και ταυτόχρονα τόσο stylish ponytail της 28χρονης ηθοποιού. 




































       5)   Gisele Bundchen
To casual στυλ της υπερασπίζεται το 30χρονο τοπ μόντελ το οποίο προτιμά μία sleek αίσθηση στην κορυφή του κεφαλιού και παιχνιδιάρικες τούφες στην αλογουρά.






























       6)  Kate Beckinsale
70s ματιά με έντονο όγκο στην φράντζα και στιλιζαρισμένο πιάσιμο της αλογουράς προκειμένου να σχηματίσει έναν απόλυτα κομψό κυματισμό.


































       7)    Kate Hudson
Girlie επέμβαση από την 31χρονη mom-to-be στο μίνιμαλ χτένισμα το οποίο ενισχύει την θηλυκότητά του με μια total black κορδέλα μπαλέτου.


























    8)    Nicole Kidman
Σε ρόλο που θυμίζει το look της πρωταγωνίστριας «Η Τζίνι και το τζίνι» στα 60s, δημιουργεί μια ρετρό αίσθηση τυλίγοντας γύρω από την αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού μια φαρδιά τούφα από τα μαλλιά.
































     9)      

Isla Fisher



Ανέμελο look για τη 35χρονη shopper και μητέρα η οποία δεν δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πιάσιμο προτιμώντας ένα αρκετά loose δέσιμο.



































    10)   Nicole Richie
Στον δρόμο για το γυμναστήριο δίνει το στίγμα του sporty chic χτενίσματος αφήνοντας επιδεικτικά όλες τις τούφες της επιμελώς ατημέλητες.


























πηγή :Αννούσα Μελά
myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...