Δευτέρα, Μαΐου 2

Τα 10 πιο ακριβά τηλέφωνα στον κόσμο!


Μια συλλογή απο τα πιο ακριβά κινητά τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν..
για τους λάτρεις του είδους... και για όσους μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και το φτηνότερο ξεκινάει από 560,727 euro...



10. Lamborghini 8800 Sirocco: Price £500




Μία ακόμη ειδική έκδοση του κορυφαίου luxury phone της φινλανδικής εταιρείας έγινε γνωστή, δημιουργώντας έτσι ένα δίλημμα στους φίλους των πολυτελών κινητών τηλεφώνων για το ποια από τις δύο θα επιλέξουν.

Η νέα ειδική έκδοση κατασκευάστηκε από κοινού με ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Lamborghini και φυσικά είναι αφιερωμένη σε αυτή. Το Lamborghini Nokia 8800 Sirocco Limited Edition (http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/16933/cat/3094), διαθέτει το ίδιο εξωτερικό περίβλημα με το «απλό» Nokia 8800 Sirocco, από ανοξείδωτο ατσάλι σε μαύρο χρώμα. Παράλληλα, στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής βρίσκεται χαραγμένο με laser το σήμα της Lamborghini, ενώ στο πίσω μέρος η επιγραφή «Automobili Lamborghini» και ο αύξοντας αριθμός του μοντέλου.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευή δεν παρουσιάζουν καμία διαφορά από το «απλό» Sirocco, καθώς σε αυτά συναντάμε τόσο την ενσωματωμένη κάμερα ανάλυσης 2 MegaPixels, την οθόνη ανάλυσης 208 x 208 pixels με δυνατότητα απεικόνισης εώς και 262.144 χρωμάτων, την εσωτερική μνήμη των 128MB, Tri-band GSM πομποδέκτη, Bluetooth, Java, EDGE, GPRS και music player.
Το Nokia 8800 Sirocco Lamborghini Limited Edition πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 500 κομμάτια.


9. Bang & Olufsen Serene: Price £675





Το όνομα Serene είναι σίγουρα ιδιαίτερο και περίεργο, όπως και η εμφάνιση του τηλεφώνου. Ακόμα πιο περίεργη είναι η συνεργασία της Samsung και της Bang & Olufsen. Οι δύο εταιρείες ρίχνουν στην αγορά ένα τηλέφωνο με εκκεντρικά ξεχωριστό design και ίσως τον καλύτερο ήχο.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με περιστρεφόμενη (μέσω λογισμικού) οθόνη υψηλής ανάλυσης και μεγάφωνο τοποθετημένο πίσω από το στρογγυλό πληκτρολόγιο το Serene σίγουρα θα γίνει αντιληπτό αμέσως.




8. The Gresso: Price £1,000





Μπορεί να μοιάζει σαν ενα απλό πολυτελές τηλέφωνο, αλλά είναι κάτι περισσότερο.
 Το Gresso είναι φτιαγμένο από χρυσό και ξύλο Αφρικής το Blackwood και διατίθεται σε πέντε μοντέλα. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί από τον γνωστό Ιταλό σχεδιαστή. Η ρωσική εταιρεία κατασκευής έχει και άλλα μοντέλα που κατασκευάζονται από δέρμα κροκοδείλου.




7. Mobiado Professional EM: Price £1,027




Το Mobiado Professional EM, είναι ένα κινητό με επένδυση ξύλου και περιλαμβάνει κάμερα με 1.3 megapixel, αναπαραγωγή μουσικής, ραδιόφωνο, bluetooth, και σύμρωνα με την εταιρία είναι το πρώτο κινητό με κουμπιά τιτανίου. Φτιάχτηκαν 200 τμχ και το καθένα έχει έναν μοναδικό αριθμό χαραγμένο στην πλάτη.


6. Nokia 8800 Gold Edition: Price £1,500





Το Nokia 8800 Arte Gold είναι κατασκευασμένο απο πολυτελής υλικά όπως ανθρακονήματα, τιτάνιο, χρυσό και γυαλί. Αποτελεί ένα εκλεπτυσμένο κινητό τηλέφωνο που εξιτάρει τις αισθήσεις. Ο όμορφος σχεδιασμός του και οι εκσυγχρονισμένες λειτουργίες του θα αφήσουν μια εντύπωση που διαρκεί. Εμφανίστε την ώρα με ένα ελαφρό χτύπημα ενώ αναποδογυρίζοντας τη συσκευή σας δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τους ήχους. Ενσωματώνει αισθητήρα φωτός για αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης και Video Ringing Tones από κορυφαίους παραγωγούς όπως Kruder και Dorfmeister.


5. Motorola V220 Special Edition: Price: £28,000






Ο Αυστριακός σχεδιαστής Peter Aloisson, σχεδίασε ένα πρότυπο Motorola, γεμάτο με 1,200 διαμάντια και πρόσθεσε ένα πληκτρολόγιο με ψηφιδωτά 18 καρατίων. Το αποτέλεσμα είναι ένα κινητό £ 28.000 ακουστικό, κατάλληλο μόνο για τους ποδοσφαιριστές και αστέρες του κινηματογράφου!



4. Vertu Diamond: Price £50,000






Η Vertu Signature Diamonds, είναι ένα  απ’ τα  πιο επιθυμητά τηλέφωνα πολυτελείας. Ένα τηλέφωνο, το οποίο  οποιαδήποτε  κυρία θα έπρεπε να έχει. Το απλό αλλά εκπληκτικό Vertu Signature Diamond  έρχεται σε δύο εκδόσεις, μία σε  μαύρο χρώμα με κρύσταλλα διαμαντιών και χρυσές άκρες και η δεύτερη έκδοση με μαύρα  κρύσταλλα διαμαντιών και άκρες ασημένιες.
Η Vertu Signature Diamond είναι επιχρυσωμένη με 24 καράτια και το επάνω μισό είναι στρωμένο με κρυστάλλους διαμαντιών.  Είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τη σύγχρονη  αγορά, όπως 262K TFT hi-έγχρωμης οθόνης, μία 2,0 mega-pixel ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, GPRS / WAP ικανότητα διαδικτύου και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τόσο ως MP3 όσο και MP4 μουσικής και video player.




3. Sony Ericsson Black Diamond: Price £162,000






Μόνο 5 από αυτά τα κινητά τηλέφωνα έχουν φτιαχτεί και είναι ένα Windows κινητό με WIFI, φωτογραφική μηχανή και μια κάρτα μνήμης SD για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και άλλα μέσα ενημέρωσης. Η Jaren Goh οποία είναι και η εταιρεία σχεδιασμού που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη δημιούργησε το τηλέφωνο που είναι κατασκευασμένο από διάφορα υλικά, όπως τα διαμάντια, το τιτάνιο και πολυκαρβονικό.



2. Vertu Signature Cobra: Price £167,000




Η Vertu Signature Cobra Boucheron Limited Edition Χρυσό αντίγραφο δεν αναφέρεται καν στην ιστοσελίδα της VERTU  λόγω του ότι έχει πανάκριβο τίμημα, και έχει κυκλοφορήσει  20 τεμάχια μόνο.
Αυτό το τηλέφωνο είναι επενδυμένο με 18 Carat Gold και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας κεραμικά τεχνολογίας που κάνει μέχρι και τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό, απο τα άλλα τηλέφωνα.



1. Goldvish: Price £540,000





Το πιο ακριβό κινητό τηλέφωνο στον κόσμο είναι το Goldvish. 
έχει διαμάντια 120 καρατίων πολύ υψηλής ποιότητας. Ο Emmanuel Gueit, σχεδιαστής του κινητού συνήθως σχεδιάζει ρολόγια.. 
το τηλέφωνο περιλαμβάνει ραδιόφωνο και 2gb μνήμη. Ήδη έχει αγοραστεί απο ρώσο επιχειρηματία για δώρο στην σύζυγο του..


Πηγή: himaira.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...