Παρασκευή, Απριλίου 29

Πριγκιπικός Γάμος

Δείτε φωτογραφίες λίγη ώρα πριν καθώς έφταναν η νύφη και ο γαμπρός στο Αββαείο του Westminster!

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στο Λονδίνο, στο Αββαείο του Γουέστμινστερ από τον αρχιεπίσκοπο του Καντερμπουρι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η αγαπημένη του Κέϊτ. Στις 14.10 αναχώρησαν με άμαξα για το Μπάκινγχαμ και θα τους ακολουθήσει όλη η Βασιλική Οικογενεια. Θα περάσουν από όλα τα γνωστά σημεία του Λονδίνου.

Περίπου 2000 καλεσμένοι -- από διασημότητες μέχρι μέλη βασιλικών οικογενειών -- συνέρευσαν στο ναό και παρακολούθησαν την Κέιτ, ντυμένη με ένα ιβουάρ νυφικό με δαντέλες, και τον Ουίλιαμ, με την κόκκινη στολή του συντάγματος των Ιρλανδών Φρουρών, να ανταλλάσσουν όρκους αμοιβαίας αφοσίωσης.

Ο γαμπρός χρειάστηκε πάντως να περιμένει επί 45 λεπτά την άφιξη της νύφης μέσα στο Αβαείο που ήταν διακοσμημένο σαν αγγλικός κήπος, με μια λεωφόρο με σφένδαμους.

Η νύφη έφτασε λίγα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι (ώρα Λονίνου) με Ρολς Ρόις και αποκάλυψε για πρώτη φορά το νυφικό της που είναι δημιούργημα της Σάρα Μπάρτον, της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Αλεξάντερ Μακουίν, του "τρομερού παιδιού" της βρετανικής μόδας που αυτοκτόνησε το 2010
.






πηγη : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...